de Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken worden ook wel het Archief van de Ziel of het Levensboek genoemd.
Akasha is een Sanskriet begrip dat we terugvinden in vele heilige teksten.
Het betekent ‘grenzenloze ruimte’. Je kunt het zien als een universeel kennisveld waar alle informatie van elke ziel die ooit geleefd heeft is opgeslagen. Het bevat tevens de volmaakte blauwdruk van elke ziel.
De Akasha Kronieken zijn een bewustzijnsdimensie waarin de vibratie van elke ziel en zijn reis wordt bewaard.
Deze dimensie is overal geheel aanwezig en altijd, waar ook ter wereld, volledig toegankelijk voor iedereen wiens verlangen groot genoeg is om zich ermee te verbinden.
Ze bevatten dus niet alleen alles wat elke ziel in de loop van zijn bestaan ooit heeft ervaren en gedaan, maar ook informatie over toekomstige mogelijkheden.
De Akasha Kronieken zijn wel vergeleken met een ‘kosmisch internet’. De Akasha reader kent als het ware het wachtwoord om je toegang te verlenen tot voor jou relevante informatie.
Zoals gezegd kan iedereen in principe dit contact leggen. We zouden een andere wereld creƫren als alle mensen zouden leven vanuit deze bron van wijsheid en liefde die onze ziel is. Dat zou fantastisch zijn!
Uitgangspunt en doel van de Akasha Kronieken is dat we ons op optimale wijze in de aardse dimensie verwezenlijken. Daarin ligt immers de grootste vervulling zowel voor onszelf als onze omgeving.