Jeannette Bunnik

Jeannette BunnikAl  heel  jong was ik geïnteresseerd in de levensloop van mensen.  Waarom is de ene mens gelukkig en de andere in soortgelijke omstandigheden ongelukkig?  Ook is voor mij het bestaan van andere ruimere dimensies dan de aardse altijd een natuurlijk gegeven geweest.

Na mijn studie sociologie van de hulpverlening, ging ik naar de opleiding docent dansexpressie aan de Theaterschool.  Tijdens mijn jaren als dansdocente was ik begeestigd door het verlangen om mensen door middel van natuurlijke dans, niet gericht op uiterlijk vertoon, weer in contact te brengen met  hun essentie.

Daarna begeleidde ik in mijn praktijk als professioneel spiritueel psychotherapeute  gedurende meer dan 20 jaar mensen met  inzichten en methoden uit zowel de boeddhistische traditie als uit de moderne westerse psychologie.  Heel vreugdevol en inspirerend!

In de tussentijd bleef ik me verder ontwikkelen. Ik volgde opleidingen en cursussen op het gebied van persoonlijke groei en heling. Elke opleiding heeft zijn eigen bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke en professionele groei.

Tot ik in contact kwam met de Akasha Kronieken. Toen wist ik dat ik mijn pad gevonden had en dat al het voorgaande me hiernaartoe had geleid. Ik besloot  tot een Akasha Reader opleiding bij een gecertificeerde lerares en me in mijn praktijk helemaal te richten op het begeleiden van mensen via de Akasha Kronieken.

Het contact met de Akasha Kronieken voor mij een bron van grote vreugde. Er staat ons hiermee een onuitputtelijke bron van wijsheid en liefde ter beschikking.  Ik laat je hier graag in delen!