Cursussen

De Akasha Kronieken zijn toegankelijk voor iedereen wiens verlangen groot genoeg is om zich ermee te verbinden en in wie voldoende innerlijke rust is.

Deze cursussen zijn geschikt voor ieder die een meer bewuste verbinding met zijn of haar ziel wil ervaren en geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Voorwaarde is dat je vóór aanvang van de cursus zelf een Akasha Consult hebt ervaren, zodat je hebt kennisgemaakt met de energie, liefde en wijsheid van de Akasha Kronieken.

Er zijn 3 Cursussen die elkaar opvolgen: de Basiscursus, de Vervolgcursus en de Healing Cursus.

Winter en Voorjaar 2019

Basis Cursus Akasha Kronieken

4 bijeenkomsten waarin je toegang tot de Akasha Kronieken leert krijgen ten behoeve van je eigen ontwikkeling en inspiratie of die van anderen. Ook raak je vertrouwd met het Akasha perspectief. Uitleg, afstemming, begeleiding en oefenen in tweetallen en huiswerkopdrachten maken deel uit van de cursus.

Plaats: Akasha praktijkruimte in Utrecht
Tijd: Vrijdagochtend van 10.30 – 13.00 uur
Aantal deelnemers: 6
Cursuskosten: afhankelijk van inkomen: zie tarieven op webpagina praktijkgegevens
Opgave: telefonisch: 030 2731752

Data winter 2019 : 18 januari, 1 februari, 15 februari en 1 maart


Voorwaarde is dat je vóór aanvang van de cursus zelf een Akasha Consult hebt ervaren, zodat je hebt kennisgemaakt met de energie, liefde en wijsheid van de Akasha Kronieken.

Vervolg Cursus Akasha Kronieken

4 Bijeenkomsten waarin je kennis maakt de verschillende fases van een Akasha Consult en verschillende gebieden binnen de Akasha Kronieken zoals vorige levens, voorouderlijke lijnen en de keuzedimensie. Deze Cursus sluit aan bij de Basiscursus.

Data voorjaar 2019: 15 maart, 29 maart, 12 april en 26 april

Dezelfde tijd, plaats en kosten. Vrijdagochtend van 10.30 – 13.00 uur