Boek

BoekomslagDit is de cover van mijn boek “Het Licht van de Ziel, bij menselijk lijden. In het perspectief van de Akasha Kronieken”.

Je kunt een gesigneerd exemplaar bij mij bestellen. Stuur me me dan een mailtje met je naam en adres via het contactformulier op deze website of bel me even op.

 

Hieronder volgt een beschrijving van de inhoud, tevens de inleiding van het boek:

“Het mooiste geschenk dat ik in mijn leven ontving is het contact met de Akasha Kronieken. Het bracht me op een pure en ongekende wijze in verbinding met het Licht van mijn Ziel. Maar hieraan vooraf ging het ergste dat me ooit is overkomen, in de vorm van een jarenlange ernstige ziekte.

De Akasha Kronieken worden ook wel het Archief van de Ziel genoemd. In de Kronieken liggen alle ervaringen en ontwikkelingen opgeslagen die een ziel en alle zielen door de levens heen hebben doorgemaakt. Ook vind je er de diepste verlangens van de ziel en de intenties voor het huidige leven.
Ontwikkeling en groei vinden plaats via uitdagingen en moeilijkheden die op je levenspad komen.
Mij overkwam dit toen ik ziek werd. Als spiritueel begeleidster en psychotherapeute was ik aardig door de wol geverfd wat betreft de pijnlijke kanten van het leven. Toch diende zich in de vele jaren dat ik aan huis was gekluisterd regelmatig de vraag bij me aan: wat is de waarde van dit lange lijden? Wat draagt dit bij, aan wie, aan wat?

Mijn spirituele zoektocht naar antwoorden bracht me uiteindelijk in contact met de Akasha Kronieken. Ik bleek over een natuurlijk talent te beschikken om me te verbinden met de Kronieken. In dit contact kreeg ik antwoorden op vele vragen over het lijden van mijzelf en anderen. Zo heb ik een enorme rijkdom vergaard aan diepe inzichten die een nieuw licht werpen op de achtergronden van negatieve ervaringen en van geestelijke en lichamelijke pijn.

De Akasha Kronieken bezien wie we zijn en het pad dat we gaan vanuit het perspectief van de ziel. Dit perspectief opent je blik en verruimt je bewustzijn, waardoor er een ervaring van innerlijke vervulling, vrede en vreugde voelbaar kan worden. Ook getuigen de Akasha Kronieken van een wijsheid en liefde die het menselijke bevattingsvermogen soms bijna te boven gaan.

Diepgaande informatie werd me gegeven over de waarde van lijden, over de ontwikkeling van de ziel, over de aardse werkelijkheid, en over onze verbondenheid met al wat leeft. Ik hoop door het delen van deze rijkdom het pad van anderen te kunnen ‘verlichten’, in beide betekenissen van het woord. Inzichten kunnen het leed oplossen of draaglijker maken. Maar het belangrijkste is dat deze teksten de verbinding met het Licht van je Ziel kunnen verdiepen want daarin ligt de allergrootste vreugde en vervulling die een mens gegeven is.”